As we continue our list of fantasy football"s top 101 PPR players of 2017 we have two players who were both top-11 wide receivers last season.There's no better feeling in fantasy than having a reliable player to plug into your lineup every week and not having to worry about Michael Thomas Jerseys his production. On today's list, we feature two wide receivers who both fit that description.In back-to-back seasons these players have both finished as a top-13 PPR wide receiver or better. Heading into 2017, I expect similar production from both of these pass-catchers. Over the last two seasons Brandin Cooks has averaged 123 targets, 81 receptions, 1,156 yards and 8.5 touchdowns. Although Cooks is a talented speedster his situation going into 2017 is a little different than the last couple years. During the offseason the Mark Ingram Jerseys Saints traded Cooks to the New England Patriots.Cooks will be the No. 1 wide receiver on the Patriots depth chart just like he was with the Saints. However, there are more capable pass-catchers in New England than there were in New Orleans. Since 2013, Julian Edelman has averaged 6.5 receptions per game and has 92+ receptions in three out of four seasons. Rob Gronkowski Brandin Cooks Jerseys has been a first-team All-Pro in four out of seven seasons and has double-digit touchdowns in five out of seven seasons. New England also have reliable hands coming out of the backfield with James White, Dion Lewis and Rex Burkhead.Will Cooks get his in New England? Absolutely. Unless he suffers an injury, I don't see anyway Willie Snead Jerseys he doesn't reach 100+ targets and 1,000 yards in his first year in Kenny Vaccaro Jerseys New England. Fans will see a highlight on ESPN of Cooks catching a 50+ yard touchdown from Tom Brady multiple times in 2017.



Naše recepty


Detská výživa PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Wednesday, 26 October 2011 22:03

Detská výživa je uplne jednoduchá záležitosť.

Jablká očistíme, naplníme do hrnca a podlejeme troškou vody. Varíme len minimalny možný čas, to je dovtedy, kým nezmäknú natoľko, že sa dajú rozmixovať. Túto zmes potom naplníme do zaváracieho skla, uzatvoríme a dáme ešte na pár minút sterilizovať. To je celé. A máme chutný pokrm na zimu nielen pre deti. 

 
Rýchly pokrm z cukety PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Thursday, 01 July 2010 11:48

Rozpálime na panvici olej, prihodíme k nemu plátky rajčín, môžu byť aj sušené, alebo nemusia byť vôbec. Prídame cukety, ak su mladé, stačí, keď ich prekrojíme na plovice a nešúpeme. Staršie exempláre nemáme vyskúšané, zrejme by ich bolo treba ošúpať. Necháme to chvíľku na ohni, pomiešame. Nenechávať príliš dlho, aby cukety veľmi nezmäkli. Po odstavení možme pridať cesnak, oregáno, prípadne iné byliny podľa chuti. Podávame s chlebom.

Takýmto spôsobom môžme pripraviť aj mladé struky fazule, tie však treba nechať na oleji o niečo dlhšie. Je to zaujímavé aj skombinované, fazuľa s cuketou. V tom prípade dávame fazuľu o niečo skôr na panvicu a cuketu pridáme až keď je fazuľka mäkká.

Dobrú chuť.

Last Updated on Thursday, 01 July 2010 11:58
 
Vitamíny v zime a v predjarí PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Thursday, 15 April 2010 12:42

Tiež máte, hlavne v predjarnom období, chuť na štavnatú zeleninku a nechávate sa zlákať pekne vyzerajúcou zeleninou v supermarketoch? Uvedomte si, že pestovanie a uskladnenie rajčín, papriky, jahodičiek a podobných čiste sezónnych produktov tak, aby boli na trhu v predjarí sa určite nezaobíde bez použitia"zdraviu prospešných látok", a takisto si treba uvedomiť, že tieto aktivity producentov nie sú podnietené láskou k vám a k vašej potrebe jesť na jar vitamíny, ale vidinou zaujímavej ceny na trhu v tomto období. Tak prečo ísť proti prírode a vyháňat Marušku v januári na jahody????

Čo teda dať na stôl k raňajkám?

Kvasená kapusta. Musíme na to myslieť počas sezóny, keď je všetkého nadostač. Určite je k dipozícii veľa receptov ako na to, my to robíme odoka asi takto: nakrájanú kapustu ukladáme po malých vrstvách a zároveň utláčame. Vrstva sa vždy skladá z kapusty, hrste soli, čierneho celého korenia, bobkového listu, nakrájanej cibule, a jedného malého jabĺčka, alebo dule. Utlačiť, až ubiť tak, že kapusta pustí šťavu. a ďalšia vrstva. Necháme vykvasiť na teplom mieste, nádobu treba podložiť, pretože to rado vyteká von kým to buble. Hotovú kapustu aj s hrncom premiestnime na chladné miesto. Počas celého obdobia, kým je v hrnci kapusta, udržiavame okolo vrchnáka vodu. Zakaždým, keď z tejto dobroty odoberieme časť, zvyšok veľmi dobre utlačíme. Ak sa blížime ku dnu hrnca a máme obavu o jeho obsah, možme kapustu natlačiť do menších pohárov a uskladniť v chladničke. Pri dobrej starostlivosti je schopná kapusta vydržať do jari. Zaujímavá je aj verzia s nadrobno nakrájanou mrkvou, cviklou, kalerábom alebo karfiolom.

Naklíčené osivo. Rôzne druhy - rôzne chute, treba si nájsť tie ktoré vám najviac vyhovujú. Pozor na niektoré semená, ktoré sú naklíčené nejedlé, ako napr. fazuľa. Odporúčame pšenicu špaldovú aj obyčajnú, jačmeň, fazuľku mungo, repku olejnú, semienka reďkovky, šošovicu, pohánku. Semienka namočíme na niekoľko hodín do vody, najlepšie cez noc a dáme naklíčiť. Najjednoduchšie je to v nakličovacej miske, ak ju nemáme, použijeme tanier, ktorý vystelieme bavlnenou navlhčenou látkou a semienka do nej zabalíme, preplachujeme 2-3 krát denne. Semienka nemôžu stáť vo vode. Môžme konzumovať akonáhle sa objavia klíčky, niektoré klíčia už na druhy deň.

Uskladniteľná zelenina, ktorá vydrží až do jari. Mrkva, kaleráb gigant, zeler, cibuľa, cesnak. 

Skoré jarné zeleniny,  pažítka, cibuľa sibírska (prezimujúca odroda), reďkovka, šalát - môžme urýchliť pestovaním v parenisku, alebo pod netkanou textíliou. 

Divo rastúce rastliny, šťavel, žihľava, púpava,...

... a určite je ešte viac možností pre prirodzenejšie stravovanie.

 

Last Updated on Thursday, 15 April 2010 13:37
 
Jablká - čo s nimi PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Tuesday, 13 April 2010 00:00

Na jeseň je prebytok ovocia, tak sú padané a poškodené jablká pre nás nezaujímavé. Pár tipov čo s nimi:

Detská výživa. Jablká rozkrojíme, stačí na polovice, tak aby sme ich mohli očistiť a povykrajovať poškodené časti. Ak je jablko nahnité, aj na malom kúsku, tak ho na spracovanie nepoužijeme, je to nebezpečné hlavne pre malé deti. Nahádzať do vačšieho hrnca, podliať trochou vody a povariť kym ovocie nie je v stave, keď sa dá rozmixovať. Môžme pridať cukor, alebo vanilkový cukor, ale je to výborné aj čisté. Naplníme do zaváracích pohárov a sterilizujeme.

Vanilkový cukor odporúčame s obsahom vanilky a nie len s príchuťou. Dostať ho v predajniach, kde je možné kúpiť biopotraviny, je síce drahší, ale chuť je skutočnejšia.

Sušené jablkové čipsy. Hodia sa na to kyslejšie jablká. Nakrájame ich na tenšie plátky aj so šupou a sušíme dochrumkava buď v sušičke alebo nad zdrojom tepla. V rúre na pečenie hrozí pripálenie. 

Sušené jablkové kúsky. Jablká ošúpeme a nakrájame na väčšie kúsky, niekedy stačí na štvrtinky. Usušíme tak, aby vo vnutri neboli svieže, ale aby neboli ani úplne tvrdé.

Čaj.  Šupy z jabĺk usušíme, možme pomrviť na menšie kúsky a varíme z nich čaj, prípadne k nim môžme pridať ďaľšie sušené ovocie, alebo liečivé rastliny, napr. mätu, medovku, kvet bazy. 

Sirup alebo džús. Ak máte možnosť jablká odšťaviť, je to výborná vec urobiť si z nich sirup alebo len čistý džús. Hodí sa k čaju popísanom vyššie.Vylisovaná šťava sa môže nechať pár hodín postáť, šťava sa vyčistí a naspodku nádoby vznikne usadenina, opatrne čistú šťavu zlejeme. Ak ju chceme uchovať na zimu, môžme ju ponalievať do zaváracích pohárov a sterilizovať, stačí na 80 st. cca 10-15 min, podľa veľkosti pohárov.Ak chceme sirup, pridáme cukor, zohrejeme a až potom ponalievame do fliaš. Čerstvá vydrží v chladničke pár dní. To čo zostane po vylisovaní jabĺk, sa dá tiež usušiť a pridať do čajovej zmesi.

Odšťavovanie jabĺk zvykli ponúkať zväzy záhradkárov, je možné že nejaký vo vašom okolí funguje. Odšťaviť sa dajú aj na lise na hrozno, treba ich však umyť, pomlieť na vhodnom mlynci tak, aby mali kašovitú konzistenciu, lis je treba vystlať jutovou látkou a až tak dať jablkovú drť. Je dobre spraviť niekľko takýchto vrstiev v časti, kde sa lisuje, pretože táto zmes rada vystreluje :)

Kompót. Hodia sa na to trošku tvrdšie jablká. Nakrájame na požadované kúsky, pridáme kúsok medovky lekárskej, alebo inej aromatickej byliny podľa chute, prípadne aj plátok citróna bez kôry (ak máte zdroj citrónov bez chemického ošetrenia, môžte nechať aj tú kôru), cukor a vodu. Fľaše uzatvoríme, cukor pretriasaním rozpustíme a sterilizujeme. 

 

Last Updated on Thursday, 15 April 2010 07:29
 
Jogurt PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Tuesday, 13 April 2010 00:00

Máte malé deti a veľkú spotrebu jogurtov? Nás to donútilo porozmýšľať o nejakom jednoduchšom riešení, skúsili sme jogurt robiť doma. Tu je recept:

Mlieko zohriať na vyššiu teplotu, môže sa až po bod varu, potom ho nechať vychladnúť na teplotu, v ktorej udržíte prst. My používame mlieko priamo od kravy, nemáme vyskúšané mlieko upravované. Ak nemáte inú možnosť, treba použiť plnotučné a pridať k tomu ešte smotanu, toto mlieko netreba zohrievať na začiatku na takú vysokú teplotu, nie je dôvod, keďže v ňom už nič živé nie je.  Do vychladnutého mlieka vmiešame jeden smotanový jogurt, na 1l mlieka stačí jeden téglik, osvedčil sa nám Zvolenský. Necháme v termoske, alebo v nádobe na teplom mieste 10-12 hodín, záleží ako to všetko hustne. A hotovo. Môže sa to nafľaškovať a odložiť do chladničky, jogurt stále pracuje, takže ešte aj v chladničke to bude pomaly hustnúť.

Dobrú chuť.

Last Updated on Wednesday, 20 February 2013 19:07