As we continue our list of fantasy football"s top 101 PPR players of 2017 we have two players who were both top-11 wide receivers last season.There's no better feeling in fantasy than having a reliable player to plug into your lineup every week and not having to worry about Michael Thomas Jerseys his production. On today's list, we feature two wide receivers who both fit that description.In back-to-back seasons these players have both finished as a top-13 PPR wide receiver or better. Heading into 2017, I expect similar production from both of these pass-catchers. Over the last two seasons Brandin Cooks has averaged 123 targets, 81 receptions, 1,156 yards and 8.5 touchdowns. Although Cooks is a talented speedster his situation going into 2017 is a little different than the last couple years. During the offseason the Mark Ingram Jerseys Saints traded Cooks to the New England Patriots.Cooks will be the No. 1 wide receiver on the Patriots depth chart just like he was with the Saints. However, there are more capable pass-catchers in New England than there were in New Orleans. Since 2013, Julian Edelman has averaged 6.5 receptions per game and has 92+ receptions in three out of four seasons. Rob Gronkowski Brandin Cooks Jerseys has been a first-team All-Pro in four out of seven seasons and has double-digit touchdowns in five out of seven seasons. New England also have reliable hands coming out of the backfield with James White, Dion Lewis and Rex Burkhead.Will Cooks get his in New England? Absolutely. Unless he suffers an injury, I don't see anyway Willie Snead Jerseys he doesn't reach 100+ targets and 1,000 yards in his first year in Kenny Vaccaro Jerseys New England. Fans will see a highlight on ESPN of Cooks catching a 50+ yard touchdown from Tom Brady multiple times in 2017.



Vitamíny v zime a v predjarí PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Thursday, 15 April 2010 12:42

Tiež máte, hlavne v predjarnom období, chuť na štavnatú zeleninku a nechávate sa zlákať pekne vyzerajúcou zeleninou v supermarketoch? Uvedomte si, že pestovanie a uskladnenie rajčín, papriky, jahodičiek a podobných čiste sezónnych produktov tak, aby boli na trhu v predjarí sa určite nezaobíde bez použitia"zdraviu prospešných látok", a takisto si treba uvedomiť, že tieto aktivity producentov nie sú podnietené láskou k vám a k vašej potrebe jesť na jar vitamíny, ale vidinou zaujímavej ceny na trhu v tomto období. Tak prečo ísť proti prírode a vyháňat Marušku v januári na jahody????

Čo teda dať na stôl k raňajkám?

Kvasená kapusta. Musíme na to myslieť počas sezóny, keď je všetkého nadostač. Určite je k dipozícii veľa receptov ako na to, my to robíme odoka asi takto: nakrájanú kapustu ukladáme po malých vrstvách a zároveň utláčame. Vrstva sa vždy skladá z kapusty, hrste soli, čierneho celého korenia, bobkového listu, nakrájanej cibule, a jedného malého jabĺčka, alebo dule. Utlačiť, až ubiť tak, že kapusta pustí šťavu. a ďalšia vrstva. Necháme vykvasiť na teplom mieste, nádobu treba podložiť, pretože to rado vyteká von kým to buble. Hotovú kapustu aj s hrncom premiestnime na chladné miesto. Počas celého obdobia, kým je v hrnci kapusta, udržiavame okolo vrchnáka vodu. Zakaždým, keď z tejto dobroty odoberieme časť, zvyšok veľmi dobre utlačíme. Ak sa blížime ku dnu hrnca a máme obavu o jeho obsah, možme kapustu natlačiť do menších pohárov a uskladniť v chladničke. Pri dobrej starostlivosti je schopná kapusta vydržať do jari. Zaujímavá je aj verzia s nadrobno nakrájanou mrkvou, cviklou, kalerábom alebo karfiolom.

Naklíčené osivo. Rôzne druhy - rôzne chute, treba si nájsť tie ktoré vám najviac vyhovujú. Pozor na niektoré semená, ktoré sú naklíčené nejedlé, ako napr. fazuľa. Odporúčame pšenicu špaldovú aj obyčajnú, jačmeň, fazuľku mungo, repku olejnú, semienka reďkovky, šošovicu, pohánku. Semienka namočíme na niekoľko hodín do vody, najlepšie cez noc a dáme naklíčiť. Najjednoduchšie je to v nakličovacej miske, ak ju nemáme, použijeme tanier, ktorý vystelieme bavlnenou navlhčenou látkou a semienka do nej zabalíme, preplachujeme 2-3 krát denne. Semienka nemôžu stáť vo vode. Môžme konzumovať akonáhle sa objavia klíčky, niektoré klíčia už na druhy deň.

Uskladniteľná zelenina, ktorá vydrží až do jari. Mrkva, kaleráb gigant, zeler, cibuľa, cesnak. 

Skoré jarné zeleniny,  pažítka, cibuľa sibírska (prezimujúca odroda), reďkovka, šalát - môžme urýchliť pestovaním v parenisku, alebo pod netkanou textíliou. 

Divo rastúce rastliny, šťavel, žihľava, púpava,...

... a určite je ešte viac možností pre prirodzenejšie stravovanie.

 

Last Updated on Thursday, 15 April 2010 13:37