As we continue our list of fantasy football"s top 101 PPR players of 2017 we have two players who were both top-11 wide receivers last season.There's no better feeling in fantasy than having a reliable player to plug into your lineup every week and not having to worry about Michael Thomas Jerseys his production. On today's list, we feature two wide receivers who both fit that description.In back-to-back seasons these players have both finished as a top-13 PPR wide receiver or better. Heading into 2017, I expect similar production from both of these pass-catchers. Over the last two seasons Brandin Cooks has averaged 123 targets, 81 receptions, 1,156 yards and 8.5 touchdowns. Although Cooks is a talented speedster his situation going into 2017 is a little different than the last couple years. During the offseason the Mark Ingram Jerseys Saints traded Cooks to the New England Patriots.Cooks will be the No. 1 wide receiver on the Patriots depth chart just like he was with the Saints. However, there are more capable pass-catchers in New England than there were in New Orleans. Since 2013, Julian Edelman has averaged 6.5 receptions per game and has 92+ receptions in three out of four seasons. Rob Gronkowski Brandin Cooks Jerseys has been a first-team All-Pro in four out of seven seasons and has double-digit touchdowns in five out of seven seasons. New England also have reliable hands coming out of the backfield with James White, Dion Lewis and Rex Burkhead.Will Cooks get his in New England? Absolutely. Unless he suffers an injury, I don't see anyway Willie Snead Jerseys he doesn't reach 100+ targets and 1,000 yards in his first year in Kenny Vaccaro Jerseys New England. Fans will see a highlight on ESPN of Cooks catching a 50+ yard touchdown from Tom Brady multiple times in 2017.



Jablká - čo s nimi PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Tuesday, 13 April 2010 00:00

Na jeseň je prebytok ovocia, tak sú padané a poškodené jablká pre nás nezaujímavé. Pár tipov čo s nimi:

Detská výživa. Jablká rozkrojíme, stačí na polovice, tak aby sme ich mohli očistiť a povykrajovať poškodené časti. Ak je jablko nahnité, aj na malom kúsku, tak ho na spracovanie nepoužijeme, je to nebezpečné hlavne pre malé deti. Nahádzať do vačšieho hrnca, podliať trochou vody a povariť kym ovocie nie je v stave, keď sa dá rozmixovať. Môžme pridať cukor, alebo vanilkový cukor, ale je to výborné aj čisté. Naplníme do zaváracích pohárov a sterilizujeme.

Vanilkový cukor odporúčame s obsahom vanilky a nie len s príchuťou. Dostať ho v predajniach, kde je možné kúpiť biopotraviny, je síce drahší, ale chuť je skutočnejšia.

Sušené jablkové čipsy. Hodia sa na to kyslejšie jablká. Nakrájame ich na tenšie plátky aj so šupou a sušíme dochrumkava buď v sušičke alebo nad zdrojom tepla. V rúre na pečenie hrozí pripálenie. 

Sušené jablkové kúsky. Jablká ošúpeme a nakrájame na väčšie kúsky, niekedy stačí na štvrtinky. Usušíme tak, aby vo vnutri neboli svieže, ale aby neboli ani úplne tvrdé.

Čaj.  Šupy z jabĺk usušíme, možme pomrviť na menšie kúsky a varíme z nich čaj, prípadne k nim môžme pridať ďaľšie sušené ovocie, alebo liečivé rastliny, napr. mätu, medovku, kvet bazy. 

Sirup alebo džús. Ak máte možnosť jablká odšťaviť, je to výborná vec urobiť si z nich sirup alebo len čistý džús. Hodí sa k čaju popísanom vyššie.Vylisovaná šťava sa môže nechať pár hodín postáť, šťava sa vyčistí a naspodku nádoby vznikne usadenina, opatrne čistú šťavu zlejeme. Ak ju chceme uchovať na zimu, môžme ju ponalievať do zaváracích pohárov a sterilizovať, stačí na 80 st. cca 10-15 min, podľa veľkosti pohárov.Ak chceme sirup, pridáme cukor, zohrejeme a až potom ponalievame do fliaš. Čerstvá vydrží v chladničke pár dní. To čo zostane po vylisovaní jabĺk, sa dá tiež usušiť a pridať do čajovej zmesi.

Odšťavovanie jabĺk zvykli ponúkať zväzy záhradkárov, je možné že nejaký vo vašom okolí funguje. Odšťaviť sa dajú aj na lise na hrozno, treba ich však umyť, pomlieť na vhodnom mlynci tak, aby mali kašovitú konzistenciu, lis je treba vystlať jutovou látkou a až tak dať jablkovú drť. Je dobre spraviť niekľko takýchto vrstiev v časti, kde sa lisuje, pretože táto zmes rada vystreluje :)

Kompót. Hodia sa na to trošku tvrdšie jablká. Nakrájame na požadované kúsky, pridáme kúsok medovky lekárskej, alebo inej aromatickej byliny podľa chute, prípadne aj plátok citróna bez kôry (ak máte zdroj citrónov bez chemického ošetrenia, môžte nechať aj tú kôru), cukor a vodu. Fľaše uzatvoríme, cukor pretriasaním rozpustíme a sterilizujeme. 

 

Last Updated on Thursday, 15 April 2010 07:29